Kenangan Job Kerusi Kuning Production

Dulu pernah bentuk satu production. Kerusi Kuning Production nama diberi. Kami berangan-angan nak jadi macam production yang lain. Yang involve dalam fotografi, videografi, event management dan lain-lain. Tapi semuanya tinggal angan-angan dan kenangan.

Nak share gambar yang saya shoot sehari sebelum start job. Masa ni dapat 1st job kami kat Melaka. Kebetulan langit cantik hari tu. Shoot la ape lagi. Masa ni baru belajar setting flash untuk dapat langit biru.hehe...

Shoot guna camera lama Canon EOS 1000D + Canon 18-55mm + Cybertik flash




Shutter Speed : 1/13s
Aperture : f/22
ISO : 100
Focal Length : 18mm
Flash Fired








Shutter Speed : 1/25s
Aperture : f/22
ISO : 100
Focal Length : 18mm
Flash Fired
 
 
 
 
 
 



Shutter Speed : 1/15s
Aperture : f/22
ISO : 100
Focal Length : 18mm
Flash Fired












Shutter Speed : 1/125s
Aperture : f/8
ISO : 100
Focal Length : 18mm
Flash Fired








Shutter Speed : 1/200s
Aperture : f/8
ISO : 100
Focal Length : 18mm
Flash Fired









4 comments:

dotdlegend said...

yeay ade gambar aku.. hehehhe

aku yakin ko boleh pergi jauh dlm bidang ni. :)

p/s: yup KKP dah tinggal cerita lama. hehe tq beb sbb jadi sebahagian cerita.

Asyraf Azizan said...

@dotdlegend


tq dot

hanaahmad said...

nak tanya, adakah ini original picta atau ada diedit dengan adobe atau apa2? cantik sangat, saya baru nak belajar ambil gambar. tapi lambat pickup la..huhu

Asyraf Azizan said...

@hanaahmad

ini gmbr originel. xedit ape2 pun. just add watermark je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...