I'm Cat Lover

Semenjak dua menjak ni sangat suka bermain2 dengan kucing. Rasa nak bela seekor tapi takde tempat lak nak jage memandangkan sekarang ni byk stay kat kolej dari kat umah. Karang kalo bela tapi tinggalkan kat umah takut terabai lak kebajikan kucing tersebut. So nanti2 la ye. Nak share skit gambar kucing yang pernah shoot dulu. Gambar yang ditangkap menggunakan camera lama iaitu Canon EOS 1000D + Flash Cybertik

ENJOY

Shutter Speed : 1/800s
Aperture : f/8
ISO : 1600
Focal Length : 149mm






Shutter Speed : 1/200s
Aperture : f/8
ISO : 100
Focal Length : 18mm






Shutter Speed : 1/200s
Aperture : f/8
ISO : 100
Focal Length : 21mm

9 comments:

ade2mama said...

xska kucing heheeh...
asma:P

liyana shamsuddin said...

comel la..:)

Cikgu Tie said...

Comelnya!suka juga dengan kucing tapi tak suka sangat bela kucing.

Asyraf Azizan said...

@ade2mama
kalo asma xleh buat ape la.hehe...

@liyana shamsuddin
comelkan :)

@Cikgu Tie
mesti xsuke kucing berak rate2kan.hehe

Kaio said...

Ni kucing kat mana ni? Boleh bg aku sekor? Hahaha

Asyraf Azizan said...

@Kaio
kucing org le. bukan aku pye.hehe
bagi copy je leh.hehe

cik sakdi said...

ecece kite sukeeee gileeeerrrrr kat kucing. dtg la umah amik gambo kucing kite. haha cantik gambar ni.

Asyraf Azizan said...

@cik sakdi

hehe. tq tq. byk ke kucing kat umah

Jonjon Susi said...

I'm also a cat lover! Cats are really cute. Here in our house Ihave 14 cats. If you are looking for OPM Songs feel free to visit my blog at OPM Latest Hits.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...