Majlis Iftar bersama rakan-rakan HAI-O

Alhamdulillah semalam dapat job untuk shoot majlis iftar geng2 Hai-O Marketing kat Intai-Intai Restaurant, Ampang. Baru tau ade restoren kat celah tu. Restoren tu selepas Zoo Negara, kene masuk kat pusat servis Honda. Memang cantik tempat tu. Ada kolam kat tengah-tengah dan tempat makan tetamu di sekeliling. Ada acoustic live band. Suasana ala-ala hutan. Makan buffet. Tapi tempat tu agak sempit skit nk lalu lalang. Makanan pun variety. Price per head pun not bad. RM40 je kalau tak silap. Sampai kat tempat tu dah dekat waktu berbuka. So orang dah ramai. Tak sempat nak amik gambar foods yang ada.

Rezeki di bulan Ramadhan dan rezeki nak Syawal ni kan, epul offer pulak job untuk shoot geng2 dia berbuka puasa. Macam-macam ragam ada. Nasib baik tak masuk kolam. hehe... Apa-apa pun thanks to epul sebab offer job. Thank you so much!


Shutter Speed : 1/60s
Aperture : f/4
ISO : 1600
Focal Length : 18mm



Shutter Speed : 1/40s
Aperture : f/5.6
ISO : 1600
Focal Length : 18mm




Shutter Speed : 1/40s
Aperture : f/5.6
ISO : 1600
Focal Length : 18mm




Shutter Speed : 1/30s
Aperture : f/5.6
ISO : 1600
Focal Length : 18mm




Shutter Speed : 1/40s
Aperture : f/5.6
ISO : 1600
Focal Length : 18mm




Shutter Speed : 1/30s
Aperture : f/5.6
ISO : 1600
Focal Length : 49mm




Shutter Speed : 1/30s
Aperture : f/5.6
ISO : 1600
Focal Length : 18mm




Shutter Speed : 1/10s
Aperture : f/4.5
ISO : 1600
Focal Length : 18mm




Shutter Speed : 1/60s
Aperture : f/3.5
ISO : 3200
Focal Length : 18mm




Shutter Speed : 1/60s
Aperture : f/3.5
ISO : 1600
Focal Length : 18mm

Gambar-gambar kat blog ni randomly selected. So kalau ada gambar siapa-siapa yang tiada tu harap jangan mare ye.hehe...

Insya Allah dengan rezeki yang dapat ni akan upgrade lens dan flash untuk menhasilkan kualiti gambar yang lebih baik :)

4 comments:

teha said...

wah2 ! meriah nyee :)

btw , selamat hari rye :)

Asyraf Azizan said...

camat ari raya :)

Nur Salsabilla said...

Wahhh. Gambar anda sangat menarik !

Asyraf Azizan said...

terima kasih nur salsabilla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...